TheJo’s Tijdloos

In ons assortiment vind je voornamelijk stoere en landelijke brocante met een vleugje vintage en antiek. Wat mensen raakt aan deze woonstijl is de eerlijke uitstraling. Pure, rauwe, onopgesmukte meubels en decoratie die een uniek verleden hebben dat je er best aan mag kunnen aflezen.  Basic materialen als hout, riet en linnen die helemaal zichzelf mogen zijn. Ze hebben geen opsmuk nodig, zo mooi zijn ze. Hooguit elkaar. Daarmee maak je geen 2 interieurs hetzelfde. Je eigen meubels met unieke en stoere, ruwe details mee mixen, dat is de kunst. Laat je inspireren bij TheJo’s Tijdloos!

De website geeft je een klein beeld wat je van ons kunt verwachten. Om echter totaal beeld te krijgen en de sfeer te proeven, nodigen wij je van harte uit onze winkel en loods op de Dorpstraat 60B in Maasbree te bezoeken of naar onze Facebookpagina te gaan. Wellicht vindt je daar dat item waar je al de hele tijd naar op zoek bent of vind dat ene item jou….

 

Vandaag is Thejo’s Tijdloos​ geopendvan 10:00 – 17:00.

Dorpsstraat 60b
5993 AR Maasbree
06 – 42 52 39 29

Gratis parkeren
voor de deur, en in de buurt.

woensdag 10:00 – 17:00
vrijdag 10:00 – 17:00
zaterdag 10:00 – 16:00

Bezoek de website

Wil je echt alles weten over Thejo’s Tijdloos​, breng dan een bezoekje aan de website. Op deze site is het tevens mogelijk om direct een product te bestellen. Er is namelijk een webshop gekoppeld aan de website.