TheJo’s Tijdloos

Brocante Tuinfair Maasbree

16 oktober van 10.00-16.00 uur

Dorpstraat 67 in Maasbree

  In en nabij de tuin van Café de Pool

Organisatie: Van Catoo en TheJo’s Tijdloos

+/- 35 kramen

Gratis entree

In ons assortiment vind je voornamelijk stoere en landelijke brocante met een vleugje vintage en antiek. Wat mensen raakt aan deze woonstijl is de eerlijke uitstraling. Pure, rauwe, onopgesmukte meubels en decoratie die een uniek verleden hebben dat je er best aan mag kunnen aflezen.  Basic materialen als hout, riet en linnen die helemaal zichzelf mogen zijn. Ze hebben geen opsmuk nodig, zo mooi zijn ze. Hooguit elkaar. Daarmee maak je geen 2 interieurs hetzelfde. Je eigen meubels met unieke en stoere, ruwe details mee mixen, dat is de kunst. Laat je inspireren bij TheJo’s Tijdloos!

De website geeft je een klein beeld wat je van ons kunt verwachten. Om echter totaal beeld te krijgen en de sfeer te proeven, nodigen wij je van harte uit onze winkel en loods op de Dorpstraat 60B in Maasbree te bezoeken of naar onze Facebookpagina te gaan. Wellicht vindt je daar dat item waar je al de hele tijd naar op zoek bent of vind dat ene item jou….

 

Antiek- brocante markt in hartje Venlo

Elke laatste zondag van de maanden april t/m november, m.u.v. oktober, organiseert TheJo’s Tijdloos uit Maasbree een antiek- brocante markt in hartje Venlo.

Op het Flujasplein (bij C&A), Kleine Beekstraat en Dominicanenplein staan dan ruim 40 prachtig gedecoreerde kramen, vol met de mooiste antiek uit een ver verleden, brocante met een geleefde patina en hippe vintage uit de jaren ‘60/’70.

Onze gezellige brocanteurs vertellen u graag het verhaal achter een item; maak uw inrichting bijzonder met een uniek item waar er geen ander van is!

Even bijkomen van al dat moois kan op het terras van café De Baek en als je nog niet genoeg hebt van het shoppen, duik je nog historische winkelstad Venlo in, want de winkels zijn ook open op zondag. Is dat geen leuk dagje uit!?

De markt is van 11.00-17.00 uur en de entree is gratis!

Parkeermogelijkheden zijn er voldoende in de buurt

Mocht je er een heel weekend van willen maken, dan bevelen we een overnachting in brocante stijl bij https://gasterielievehemel.nl/ van harte aan.

De data in 2022 zijn:

  • 24 april
  • 29 mei
  • 26 juni
  • 31 juli
  • 28 augustus
  • 25 september
  • 27 november
Op dit moment is Thejo’s Tijdloos​ gesloten.We zijn weer open op
zaterdag 01-10-'22 van 10:00 tot 16:00.

Dorpsstraat 60b
5993 AR Maasbree
06 – 42 52 39 29

Gratis parkeren
voor de deur, en in de buurt.

woensdag 10:00 – 17:00
vrijdag 10:00 – 17:00
zaterdag 10:00 – 16:00

Bezoek de website

Wil je echt alles weten over Thejo’s Tijdloos​, breng dan een bezoekje aan de website. Op deze site is het tevens mogelijk om direct een product te bestellen. Er is namelijk een webshop gekoppeld aan de website.