Op zoek naar B&B’s

Brocante Route Limburg is dé website voor liefhebbers van brocante! Wij zijn op zoek naar sfeervolle Bed & Breakfasts (B&B’s) in Limburg die de charme van brocante omarmen en willen schitteren in onze unieke route.

Word deel van de Brocante Beleving

Ontdek & Deel:
Brocante Route Limburg neemt bezoekers mee op een betoverende reis langs de meest pittoreske brocante winkels van Limburg. Jouw B&B kan een essentieel onderdeel worden van deze bijzondere ervaring.

Waarom meedoen?

  1. Zichtbaarheid: Vergroot de zichtbaarheid van jouw B&B onder een specifiek publiek van brocante liefhebbers.

  2. Samenwerking: Werk samen met andere charmante B&B’s en brocante winkels om een onvergetelijke ervaring te creëren voor bezoekers.

  3. Promotie: Profiteer van de marketinginspanningen van Brocante Route Limburg om jouw accommodatie in de schijnwerpers te zetten. Zo krijg je een vermelding in onze folder, die door onze deelnemers wordt aangeboden aan hun klanten. Je ontvangt een mooi bordje voor aan de muur waarin je je deelname kenbaar maakt en uiteraard krijg je een hele pagina op onze website.

Hoe doe je mee?

1. Meld je aan:
Stuur een e-mail naar info@brocanteroutelimburg.nl met de naam en locatie van je B&B, en vertel ons waarom jouw plek perfect past in de Brocante Route Limburg.

2. Brocante Vibe:
Laat ons weten hoe jouw B&B de brocante sfeer omarmt. Heb je unieke brocante decoraties, vintage meubels of een nostalgische ambiance? We horen graag waarom jouw B&B bijzonder is.

3. Samenwerken:
We streven naar een hechte samenwerking met onze deelnemende B&B’s. Samen kunnen we de bezoekers een onvergetelijke brocante beleving bezorgen.

Over Brocante Route Limburg

Brocante Route Limburg is dé website voor iedereen die houdt van de charme van brocante. Onze website biedt bezoekers een gedetailleerde route langs de mooiste brocante winkels in Limburg. Van unieke vondsten tot sfeervolle B&B’s, we delen de verborgen schatten van deze pittoreske regio.

Wil je deel uitmaken van deze brocante ontdekkingsreis? Neem contact met ons op en wordt een onmisbaar onderdeel van de Brocante Route Limburg. Samen creëren we een betoverende ervaring voor brocante liefhebbers uit binnen- en buitenland!