Vakantiehuis De Meule

Een bijzonder plekje, dat is het zeker. Kent u dat gevoel wanneer u ergens over de drempel stapt en u meteen op vakantie bent? Waar het ouderwets gezellig is en genieten het enige is waar u druk mee bent?

In het vakantiehuis De Meule, gelegen naast de Pater Karel kapel, kunt u de molenhistorie nog zien en zelfs aanraken. Ervaar de nostalgie, als u langs het rad van de graanmolen loopt. Of kom buiten volledig tot rust in de knusse tuin, met het gezang van de vogels en het geluid van het kabbelend beekje.

Verwen uzelf met het ontbijt arrangement waarin u alle ingrediënten vindt om zelf een vers ontbijt klaar te maken. Het ontbijtarrangement is te bestellen bij uw reservering. U kunt zelf aangeven welke dagen en vanaf hoe laat gewenst.

Gaat u er liever op uit? De omgeving leent zich geweldig voor een ontspannen fietstocht of wandeling. Of bezoek een van de bruisende steden van Zuid-Limburg. U hoeft niet ver te gaan voor goede voorzieningen en sfeervolle eetgelegenheden, deze bevinden zich op loopafstand in het karakteristieke dorp.

 

Kom, bewonder en beleef.
U bent van harte welkom.

Jeannette Welters  

Vakantiehuis De Meule

PC Houbenstraat 14
6151 ET Munstergeleen
06 – 23 25 99 39

Parkeer gratis bij ons voor deur.

Wij zijn het gehele jaar open.

Heb je na het bekijken van de website, www.vakantiehuisdemeule.nl of www.bovendebeek.nl, nog vragen, bel gerust! Ik ben vrijwel altijd bereikbaar, en overleg kan bijna alles. Telefonisch kan dit via 06-23 25 99 39, of via de mail: vakantiehuisdemeule.gmail.com of bovendebeek@gmail.com.

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten en te verwelkomen!
De zelfgebakken cake en een flesje wijn zal dan voor je klaarstaan.

Jeannette Welters